6 Nisan 2009 Pazartesi

Hiç şaşırmadık!

Batuhan Karadeniz ismi daha genç milli takımda iken sorunlu olduğunu belli etmişti. Hani biraz akıllanır mı acaba zamanla diye düşünürken böyle bir olay açığa çıkıverdi işte. Halbuki Eses taraftarı bağrına basmıştı, sevmişti Batu'yu. İyi veya kötü sahada kalbiyle oynadığını görünce sahiplenmişti onu. Takımın en sevilenlerindendi. 7 maç sonra takımdan gidecek olmasını önemsemiyordu bile. Artık Batuhan bitmiştir taraftarın gözünde. Eskişehir'de taraftarın gözünde bitmiş olmak büyük bir handikaptır bir futbolcu için.

Asıl kafma takılan bu olayın Fenerbahçe maçından sonra ortaya çıkması. iyi veya kötü etkileyebilir takımı evet ama ayıp değil mi bu adamı sahaya sürmek? Ayıp değil mi taraftarın Batuhan için bağırması? Yine de geciken kararı çok yerinde buluyor ve başkanın taviz vermez tavrından kesinlikle dönmeyeceğini umuyorum. Eskişehirsporluluk bilinci içinde olmayan hiç bir insanın bu takımda yerinin de olmadığı böylece görülmüş olacaktır.

Son söylemek istediğim, nedir bu Beşiktaşlılar'dan çektiğimiz ya? Sergen gelir takımı bozar, Batuhan gelir yine aynı. Aferin Batuhan'a, Sergen Abisinden iyi öğrenmiş bu işleri!

http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=1742

1 yorum:

Özgür Ersöz dedi ki...

peki sana muhalif olayım..

batuhan da sergen gibi belirli bir süre faydalanıp yollarımızı ayıracağımız türden bir futbolcu, bunu bilmeyen yok. peki biz sadece kısa vade planı yaptığımız bir futbolcunun etik ve ahlak anlayışına göre neden kadro dışı bırakıyoruz? ilerde bu hatayı anlayıp düzeltmesini hedeflemediğimiz açık, çünkü buradan çıkan sonuç bizim dışımızda herkesin lehine olacak. Misal, düşme potasındaki diğer takımlar eminim bayram etmiştir haberi duyunca. Bir diğer sevinen ekip Beşiktaştır.. disiplin sorununu başka bi takımda çözüp dersler çıkararak geri geliyo diye...

En vahim olay da bu konuda Eskişehirspor camiasının geçmişini saygınlığını büyüklüğünü vurgulayan Halil Ünal'ın aynı özeni kulüp yönetimine aldığı Güvensoy konusunda gösterememesidir..

Benim şahsi yorumum bu hadisede kazanan çoktur, ama kaybeden kesinlikle Eskişehirspor olmuştur..

Öfkeyle kalkan zararla oturur...