15 Nisan 2009 Çarşamba

28. Hafta... Kader Anı


19 Nisan Pazar günü saat 14:00'te, 19 Mayıs Stadyumu`nda oynanacak karşılaşmayı hakem Tolga ÖZKALFA yönetecek.

İki takım için de zor bir karşılaşma olacağı aşikar. Ligde kalma mücadelesi veren bütün takımlar, eminim bu maçın skorunu merakla bekleyecektir. Sezonun sonuna yaklaştıkca, düşme tehlikesi yaşayan takımlar için alınan her puan altın değeri taşımakta...

Ankaragücü`nün alt sıralardan kurtulması için bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor. Bu yüzden Ankaragüclü futbolcular agresif bir oyun sergileyeceklerdir. Tahmin ediyorum ki maç baştan sona sert geçecektir. Umarım herhangi bir futbolcumuz sakatlık geçirmez. Golü bulmak için acele etmez, önce oyunu kontrolümüz altına alabilirsek, bu maçı kesinlikle kazanacağımıza inanıyorum. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizi çok rahatlatacak ve sıralamadaki yerimizi sağlamlaştıracaktır. Ankaragücü için de çok zor günlerin başlangıcı olabilir, çünkü kalan maçları oldukça zorlu. Belki de yıllar sonra Ankaragücü ligden düşecek. Aslına bakarsanız bunu hiç düşünmek bile istemiyorum. Ligimizde boş tribünlere oynayan belediye takımları varken, tarihi ve taraftarıyla bu lige yıllarca renk katmış bir takımın küme düşmesini kimse istemez sanırım. Ankaragüclü taraftarlar da üzerlerinde bunun stresini taşıyorlar, maç öncesinde herhangi bir tatsız olay yaşanacağını sanmıyorum ama maç sonrasında istenmeyen şeyler yaşanabilir. Taraftarımızın bu konuda dikkatli ve sağ duyulu olması gerekiyor. Herhangi kötü bir olay yaşanmamasını umut ediyorum.

Eskişehirspor taraftarı için 900 kişilik yer ayrılmış. Maça çok daha fazla kişinin gideceği kesin . Umarım bu sayıyı artırırlar da taraftarımız dışarda kalmaz. Büyük taraftarımız her maçta olduğu gibi bu maçta da takımımıza gereken desteği verecektir, bundan hiç bir şüphem yok. Fakat almış olduğum bir habere göre, daha önceden bu maça gitmeyi düşünen BandoESES bu kararından vazgeçmiş. Tatsız olaylar yaşanırsa, müzik aletlerinin zarar görebileceğini düşündükleri için maça gitmeme kararı almışlar.

Ben yine maçı bilgisayar başında, radyodan büyük bir heyecanla takip edeceğim. Umarım kazanan ve 3 puanı alan taraf biz oluruz. Takımımıza başarılar, deplasmana gidecek taraftarımızada iyi yolculuklar diliyorum.

2 yorum:

bozüyük26 dedi ki...

Bildiğim kadarıyla BandoESES'in gitmeme sebebi farklı. Ankaragüçlü taraftarlar, takımlarının durumundan dolayı üzgün. Bizim oraya gidip bandolarla gösteri yapmamız, eğlenmemiz Ankaragüçlü'lere saygısızlık olur. Ölü evinde düğün yapmak, büyük Eskişehirspor taraftarına yakışmaz.

omer26 dedi ki...

İnşallah her iki takım da ligde kalır. Belediye takımları düşsün...