26 Mart 2009 Perşembe

Kim Kazanır?

Fenerbahçe%41 %41
Berabere%13 %13
Eskişehirspor%46 %46
Toplam 3695 oy

NTVspor'un yapmış olduğu ankete şu ana kadar katılan 3695 kişiden %46'sı Eskişehirspor'a güveniyor. Fenerbahçe'ye karşı, hem de Kadıköy'de oynanacak bir maç için gerçekleştirilen bu anket artık eski günlere dönmeye başladığımızın işaretidir.

Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/id/24938187/#NextWeek

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Fenerbahçe kötü gidiyor diye olmasın? Komikleşmeyin...

omer26 dedi ki...

Galatasaray %55
Berabere %14
Eskişehirspor %31
Toplam 3179 oy

sarı kanarya aynı sitenin Galatasaray-Eskişehirspor maçı için yapmış olduğu anketin sonuçları yukarıdaki gibidir. Kendi sahasında Kocaelispor'a 5-2 yenilmesine rağmen, bir sürü eksik futbolcusu olmasına rağmen, talihsiz bir Hamburg maçından moral bozukluğu içinde çıkmasına rağmen Galatasaray izleyiciler tarafından favori gösterilmiş. Yani bunun kötü gidişatla ilgisi yok. Galatasaray maçında üstün oynayan ve 9 kişi ile gol atan Eskişehirspor geçmişini hatırlatmış, yeniden İstanbul takımlarının korkulu rüyası olacağını göstermiştir. Sana göre komik olan şey ne onu anlayamadım? Yoksa korkulu rüyaların mı?

bozüyük26 dedi ki...

Komikleşecek ne var ki bunda ? Unutma Eskişehirspor , bir kaç yıllık Anadolu takımı değil.Anadolu'da futbol devrimi yapmış ve İstanbul takımlarının ilk ve tek korkulu rüyası olmuş takım.

deepman dedi ki...

yorumu yapan arkadaş tanıdık gibi geldi bana. komikleşmeyin falan...
tarzı belli...