12 Mayıs 2009 Salı

Konyaspor Yönetimi

Konyaspor-Eskişehirspor maçı için Konyaspor taraftarı için bilet fiyatı 2 TL iken bize ayrılan bölümün bilet fiyatı ise 50 TL olarak satışa çıkarıldı. Konyaspor - Gaziantepspor maçının bilet fiyatları aşağıdaki gibi iken bize neden böyle bir tarife uygulanıyor anlamış değilim. Sanıyorum yönetimin hayalinde süper lige yükselme maçına giden taraftarlarımız canlanmış. Böyle bir çözüme gitmişler. Eee haklılar da. Kendi yönetimi tarafından yolunan kazı biz de yolarız demişler herhalde.

Konyaspor-Gaziantepspor maçı

Kale Arkaları : 1 YTL

Eski Yeşil Tribün : 3 YTL

Maraton Tribün : 3 YTL

Yeni Yeşil Tribün : 5 YTL

Kapalı Tribün : 25 YTL

Misafir Takım Tribün : 5 YTL


Zaten hukuki açıdan da değerlendirecek olursak aynı niteliklere sahip tribünlerde maç izlemenin fiyatı aynı olmalı değil midir? Arada 2-3 kat fark yok. Tam tamına 50 kat fark var. Hukuku bıraktım bu Türk misafirperverliğine sığar mı? Ne olursa olsun orası Eskişehirspor taraftarı tarafından doldurulur. Buna hiç şüphe olmasın. Eskişehirspor taraftarı bir haykırışın önderidir. Böyle bir düzene karşıdır. Bu tür engellemelere boyun eğmez. İnadına duruşunu yine haykırır: "Biz değil miydik Konya'ya 33 bin kişi giden?" Yine gider gerekirse.

5 yorum:

ziggytheking dedi ki...

ben ne olur ne olmaz diye maratona truva yaptım :)

omer26 dedi ki...

Çaktırma ben de 9 tane kale arkası aldım :)

ziggytheking dedi ki...

Abimden öğrendiğim kadarıyla Kayseri'deki dernek de Konya'dakilerle iletişime geçmiş sanırım. Ben yine de son dakikaya kadar fiyatın indirileceği ve kendi tribünümüzde olacağımız umudu içerisindeyim. İnşallah öyle de olur.

eurostadiums dedi ki...

fiyat değişmez.hatırlatalım.aynısını sizde yaptınız.eskişehir deplasmanında bizden dışarda kalanlar oldu arkadaşlar...

hem eses hem konya bu lige yakışan takımlar ve şehirler...

süper ligde büyükşehirleri görmek isteriz...

omer26 dedi ki...

Fiyatın değişmesini beklemiyoruz. Kale arkası ve maratonun bir kısmından biletlerimizi aldık. Ayrıca siz geldiğinizde önceden açıklandığı gibi Açık Tribün: 15 TL, Rakip Tribün: 15 TL olarak satıldı biletler. Size ayrı bir tarife uygulanmadı. Sizden dışarıda kalanlar bilet almayanlardır. Bizim yönetminiz haricinde Konya ile hiç bir sorunumuz yok. Bize 50 TL iken size 50 Kuruş olmasını sen de savunmuyorsundur herhalde. 10 TL gibi bir fiyat olsaydı bizden kimse ne kale arkasına ne de maratona bilet alırdı. Gelir 1100 kişi maçımızı seyreder, takımımızı destekler efendice dönerdik. Şimdi yönetminiz bu kadar Eskişehirspor taraftarına nasıl çözüm bulacak o onların sorunu artık.

Maçı iyi olan kazansın. Başarılar dilerim Konyaspor'a.