18 Mayıs 2009 Pazartesi

Hoşgeldin Kasımpaşamız

Ankara'da oynanan final maçında 1-0 geriye düştükleri maçta Karşıyaka'yı uzatma dakikalarında buldukları golle 2-1 mağlup eden Kasımpaşa artık bizimle. İşin ilginç tarafı kardeşimizle aynı saatlerde oynadığımız en kritik maçta biz de durumu 1-0'dan 2-1'e getirdik. Özlemiştik sizleri. Bizlere her zaman destek olan ve her maçın 26. dakikasında ESES çeken kardeşlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Ayrıntıları maça giden ayarsız anlatacaktır.

3 yorum:

Pasali_Tahsin dedi ki...

Kasımpaşa'dan sevgilerle...
Adam gibi adamsınız Es-Es'li kardeşlerimiz. Hepinizi öyle seviyoruz ki bu dostluk ebediyen sürsün istiyoruz. Her maçımızda Es-Es'i hatırlıyoruz, zira sizde bizi hatırlıyosunuz. Sevincimiz bir olmuş, üzüntümüz bir olmuş. Eskişehir'e askerimizi gönderdiğimde okadar çok sevindiğimi biliyorum ki anlatamam. Çünkü dedim ki Orası bizim şehrimiz ona iyi bakarlar orda ve gözümüz arkada kalmadı zatende. Sağolun varolun, seviyoruz sizi. Karşılıksız olarak ölümüne...
EsEs&&Paşa

omer26 dedi ki...

İstanbul'da yaşayan bir Eskişehirsporlu olarak kardeşliğimizin her daim devam etmesini temenni ediyorum. Bizim için de Kasımpaşa "bizim semtimizdir."

Adsız dedi ki...

Paşamıza hayırlı uğurlu olsun.. :)