6 Mart 2010 Cumartesi

Riza Hoca Duy Bu Sesi


Cuma gunu Anadolu Universitesi IIBF konferans salonunda duzenlenen futbol ekonomisi konulu panele, takim arkadaslari Koray ASLAN, Jaycee John ve takimimizin idari menajeri Kerem ATILMAZ`la birlikte katilan Adem SARI, Anadolu Universitesi ogrencilerinin sorularini ictenlikle yanitladi. Gelecek icin yatirim yapiyormusunuz? sorusuna kendisinin gelecege yonelik bir yatiriminin olmadigini fakat ailesinin onun icin yatirimlar yaptigini soyleyen Adem SARI, Eskisehirpor taraftarlariyla ilgili sorulan bir soruyada "Yapilan koreografileri ve bandoESESi cok begeniyorum. Siz o kartonlarin, pankartlarin altinda ne yapiyosunuz?" diyerek eprili bir yanit verdi.



Kendisiyle ogleden sonra antremanda da birlikte oldugumuz Adem, Galatasaray maci icin, "Galatasaray`in bizim icin ligdeki diger takimlardan bir farki yok, herzaman oldugu gibi biz sahaya 3 puan almak icin cikacagiz." dedi. Hoca gorev verdigi takdirde sahada elinden gelenin en iyisini yapip, yine gol ve goller atmak istedigini soyleyen genc yildizimiz, taraftarimiz icinde bir cagrida bulundu "Bu tur maclarda hersey olabilir, malup durumada dusebiliriz ama taraftarlarimiz bizi desteklemeyi hic bir zaman birakmasinlar, surekli arkamizda olsunlar" dedi.
Galatasaray macinda Adem`i sahada gormek istiyoruz. Geride biraktigimiz maclarda iyi bir performans sergileyen futbolcumuzun, bu haftada takimimiza buyuk katki saglayacagina inaniyoruz. Onumuzdeki hafta ici, kedisiyle blogumuz icin yine bir soylesi yapacagiz. Kendisine ve Eskisehirsporumuza bu haftaki Galatasaray macinda basarilar diliyoruz.


Hiç yorum yok: