31 Temmuz 2009 Cuma

TBMM 90. Yıl Kupası


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nden yapılan açıklamada, TSYD Ankara Şubesi Dörtlü Futbol Turnuvası'nın adının bu yıl için Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlattığı İstanbul'dan Samsun'a çıkışının 90. yıl dönümünü anısına “TBMM 90. Yıl Kupası” adıyla yapılacağı bildirildi.

Turkcell Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Ankaragücü, Ankaraspor ve Eskişehirspor'un katılacağı TBMM 90. Yıl Kupası karşılaşmalarının, 31 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde Ankara Yenikent Asaş Stadı'nda oynanacağı belirtilen açıklamada, final maçının 1 Ağustos Cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, maçların TRT'den canlı yayınlanacağı ve şampiyon olan takıma birincilik kupasının TBMM Başkanı Köksal Toptan tarafından verileceği ifade edildi.

Kaynak: AA



Turnuva bugün başlıyor. Saatler 17.25 dediğinde, TRT3 karşısına geçip aylar sonra takımımıza bir nebze de olsa kavuşmuş olacağız. Yeni transferler, yeni formalar, yeni heyecanlar... Hepsinin yanında bir de turnuvaya özel bir durum: açılış maçı olan Eskişehirspor - Ankaraspor maçını bayan hakemler yönetecek. Merakla bekliyoruz.

Her ne kadar takıma kavuşmak tüm kupalara bedel olsa da, sezon öncesi bir şampiyonluğa da hayır demez kimse pek tabi...


Hiç yorum yok: