29 Kasım 2009 Pazar

Trabzon'da çiftetelli

Bugünkü Trabzon maçının önemini söylemeye gerek yok. Takip edebildiğim kadarıyla takımımızdaki eksikler krtik bölgelerde. Sene başından beri en iyi bölgemiz olan hücum hattımızda ciddi eksikler klasik oyun planımızı bozacaktır bu maç için. Doğa'nın orta sahada oynamayacak olması çok kritik -ki B.Ertuğrul dsa yok bu bölgede-, Mehmet Yılmaz'ın hücuma vereceği desteği Kocabey'in sağlayabileceğini düşünüyordum ama o da eksik. Bunun dışında Youla'ya kim destek verecek büyük soru işareti. Burak Yılmaz'ın bu maç için yıldızlaşabilme olasılığı var gözüküyor. Eğer bu görevi fazlasıyla yerine getirirse Fenerbahçe'nin yine ağzı sulanmaya başlar. Şaka bir yana, hücumda en etkili silahımız gününde olan bir Burak Yılmaz olacaktır.

Diğer taraftan Avni Aker'de eksik olan bir tek biz değiliz. Trabzon'un TD'siz neler yapabileceği merak konusu. Herkes Salı gününe odaklanmış durumda. Şenol Hoca'nın gelişi Türkiye için artı olacaktır. Şimdiden hayırlı olsun.

Gollü bir maç olacağına inanıyorum. Maç sonucunda kolbastı mı çiftetelli mi derseniz bu maçta iki takımın da umutsuz bir taraftar topluluğuna sahip olduğunu gördüm forumlarda. Her şeye rağmen maç sonunda çiftetelli oynanacağına inanıyorum.

Trabzon ile Eskişehir taraftarlarının arası maç sonraları limoni denecek kadar kötü olsa da, hep Anaoldu'nun önde gelen iki kulübü olarak birbirlerine desteklerini esirgememişlerdir. Bu maçın geçen seneki maçtaki gibi hakemin sonucu belirlediği maç gibi olmaması dileğiyle...

Hiç yorum yok: