9 Mayıs 2009 Cumartesi

Lig Tv'nin yaptığı...

Antalyaspor maçını kazanmamız, zor durumda olduğumuz şu günlerde çok yerinde oldu. Batuhan'ı bizzat eleştirmiştim burada. Yaptığı hareketin karşılığında takımda yer almaması gerektiğini dile getirmiş, affedilmemesi gerektiğini belirtmiştim. Takımın ihtiyacı sonucu affedildi, bugün attığı iki gol ile de takımımızın büyük bir handikapı geride bırakmasını sağladı. Ben o günkü görüşlerimi şu an için savunmuyorum elbette, ama biz hala Engin'i, Batuhan'ı oynatarak takım ruhumuzdan bir şeyler kaybetmeye devam ediyoruz. Bu ligde bunlarla kalacağız ama yıl sonunda takım ruhundan eser kalmayacak bundan da eminim.

Neyse, asıl bahsetmek istediğim konu LigTv'nin yaptığı eşekliktir. Bugün yayınlanan 6 maçın arasında niye bizim maçımız yok? Bunu açıp sordum müşteri hizmetlerine. Bilmiyorlar! Evet bilmiyoruz diyor kız karşımda. Niye Gençler maçı var diyorum. Bilmem ki diyor. Bilmiyorsan niye oradasın sen? Birisine sordu, ligdeki sıralama dedi, sonra. Ondan da haberi yok ki. Seni orda tutan zihniyet zaten ancak böyle yayın yapabilir. Bırakın şike olur falan filan ayaklarını, sanki canlı yayınlanınca şike yapılmıyor. Yine verdiler işte Gençler'e maçı. Ve ben hala öğrenemedim gerçerli bir sebebi var mı Bursa veya Esesimin maçlarının neden yayınlanmadığını. Daha müşteri hizmetlerindeki kızcağız bilmezken acaba aramızda bilen biri var mıdır?

2 yorum:

omer26 dedi ki...

Bizim maçımızın yerine Gençlerbirliği - Hacettepe maçının yayınlanmasının nedeni o maçın "Ankara Derbisi" pardon daha doğrusu "Cavcav Derbisi" olmasıdır büyük ihtimalle. Lig Tv en doğrusunu yapmış bence................

ogulcansuner dedi ki...

Evet abi yaa bunlar hep böyle yapıyolar gidiyolar en önemsiz karşılaşmayı gösteriyolar ve bahane arıyolar. Cumartesi günü bir maç izleyemedik zaten o kanaldan o kanala geçicez diye. Bu yaptıkları çok saçma bencede.