11 Mayıs 2009 Pazartesi

BİY Elendi

Büyük umutlarla turnuvaya katılan Blog İdman Yurdu takımımız ne yazık ki fazla kilolara yenik düşerek Nike Halı Saha Turnuvası'ndan elendi. İlk maçta 46 Hürriyet'e 5-2 yenilmiştik. Arada geçen bir haftayı kampta değerlendirdik. Fakat yararlı olmadı sanırım. Maça Varol Döken ve Tunchay'ın çabaları ile yaptırdığımız BİY formalarımız ve pankartımızla çıktık. Sponsorumuz olan Tavukçuzade ve Blog İdman Yurdu'na teşekkür ederim.

Aslında maçı kazanmak için elimizden geleni yapacaktık. Genç Osman erken bulduğu golle öne geçtikten sonra ard arda gelen gollerle farkı açtı. 12-0 gibi çok farklı bir skorla turnuvaya veda ettik. Ayrıca karşımızdaki takımın tamamının amatör küme futbolcusu olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

En azından bu güzel formalar bize bu turnuvadan kalan en güzel hatıralar oldu. Başta deepman olmak üzere bizlere destek olmak için gelen herkese teşekkür ederim. Bir daha idmansız turnuvaya katılmayacağız :)


2 yorum:

Özgür Ersöz dedi ki...

geçmiş olsun ömer, formalar güzelmiş.. hangisi sensin diye bakmadım, 26 nerde diye baktım fotoğrafa, şaşırtmadın beni =)

önemli olan renk katmaktı ve gördüğüm kadarıyla güzel bir renk katmışsınız turnuvaya.. dolayısıyla hepinizi tek tek tebrik ederim kendi adıma... ;)

omer26 dedi ki...

Teşekkür ederim hacım. BİY ileride kendi aramızda bir turnuva düzenlemek istiyor. Blog yazarları ve okuyucuları siyah-kırmızı bir kadro çıkarırız artık :)