21 Mayıs 2009 Perşembe

Eskişehirspor PAF Takımının 2. Yarı Başarısı

Paf Takımımız bu sezona iki ay gibi kısa bir sürede hazırlanmıştı. Yeni kurulan bu takımdaki genç arkadaşlarımıza güvenimiz tamdı. Fakat bazı eksiklikler ve deneyimsizlikler neticesinde sezonun ilk yarısını, oynadığımız 17 maçta aldığımız 2 galibiyet ve 2 beraberlikle 8 puan toplayarak 17. sırada bitirebildik. Rakip fileleri sadece 8 kez havalandırmamıza rağmen kalemizde toplam 41 gol gördük.

Devre arasında bir revizyona gidilerek takım alt yapıdan gelen diğer yetenekli oyuncularla takviye edildi.

İkinci yarıda ise özellikle hem Galatasaray'ı hem de Fenerbahçe'yi deplasmanda aynı skorla 2-1 yenerek büyük sükse yapan takımımız artık kendine güvenmeye başlamıştı. Son birkaç maçtır tökezleseler de sezonu iyi bir şekilde kapatacaklardır. Şu an itibariyle 32 hafta geride kaldı ve toplam 9 galibiyet, 5 berabelikle topladığımız 32 puana karşılık 15. sırada bulunuyoruz. Alt yapımız gelecek için bizleri umutlandırmanın yanında Hakan Demir, Alper Potuk, Ayhan Ahmet Elmacı, Emir Özgür, Hüseyin Güngör gibi genç yeteneklerimizin profesyonel takıma kazandırılması ile iyi işlediğini göstermiştir. Bunların haricinde 8 sezondur Eskişehirspor forması giyen Paf Takımın Kaptanı Arda Dinçer ile de sezon sonunda profesyonel sözleşmenin imzalanması bekleniyor.

Bundan sonraki süreçte yönetimin gençlerimize daha fazla değer verip varsa onların sorunlarına çözüm yollarını aramasını, gelecek sezon için yapılan bütçede alt yapıya ayrılan miktarın arttırılmasını bekliyoruz.

1 yorum:

Bülent Gürsoy dedi ki...

Adını anarken her seferinde küfür ettiğim herif, 100'er YTL prim vereceğim dedikten sonra, çocuklar Ankaragücü maçına geldiklerinde ankaraESES olarak hepsine içinde ESES marşlarının olduğu birer adet mp3 player hediye ettik. Öyle ya, Trabzon'a bile otobüsle gönderiyorlardı çocukları. Bir kulübün herşeyidir altyapısı. Ne kadar değer verildiği ortada. Bugün adını anarken her seferinde küfür ettiğim herife sorsak kaç puanı var PAF takımın diye, bilmez.