21 Nisan 2009 Salı

Elli Türk Lirası

Örnektir geçmez... Kimse buradan çıktı alıp da bilet almaya kalkmasın. (Başka çare mi bıraktılar ki der gibi oldunuz ama ne yapalım.) Krizde insanlar işlerinden olurken, zam alamıyorken, aç geziyorken yönetimimiz bu önemli Eskişehirspor-Beşiktaş maçı öncesinde bilet fiyatlarını Açık Tribün-50 TL, Kapalı Tribün-100 TL, Vip-200 TL olarak açıkladı. Ben bu konudaki şansımı her zaman dile getiriyorum. Kombinem olduğu için beni pek etkilemiyor. Fakat taraftarlarımızın çoğunluğunu dinlediğimde bu maç için gerekirse çocuklarının rızkından kesip maça gideceklerini dile getiriyorlar. Pek çoğunun cebinde belki de yukarıdaki örnek banknot kadar bile para yok.

Eskişehir krizden en çok etkilenen şehirlerden biri. Son zamanlarda bir sürü arkadaşım işten çıkarıldığı için İstanbul'a iş aramaya geldi. Bunu en iyi bilenler yöneticilerimiz. Kendileri de bu sıkıntıları en derinden hissediyorlardır eminim. Tabi ki kriz sadece taraftarı vurmadı. Kulüplerimizi de etkiledi. Ancak 50 Kuruş'a maç oynayan kulüplerin olduğu ligimizde bu maç için en düşük bilet fiyatının 50 TL olması çok düşündürücü.

Atatürk'e gelince... O stad isterse en düşük bilet 100 TL olsun yine de dolar. Şimdiye kadar da hep öyle oldu. Ama bizim sevdamız satılık değil.

Hiç yorum yok: