29 Mart 2010 Pazartesi

A-Rıza!


Fanatik gazetesinin 'istatistiksel' haberinde;

"Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay yine kazanamadı... Beşiktaş'a karşı 5. farklı takımda 11. sınavını veren Çalımbay, 8. yenilgisini aldı. Tecrübeli hocanın, futbolcu ve teknik direktör olarak görev aldığı Siyah-Beyazlılar’a karşı 3 de beraberliği bulunuyor."

diye yazılmış. Demek ki; Rıza Çalımbay sadece Eskişehirspor'dayken değil, Beşiktaş dışında çalıştığı tüm takımlarda, Beşiktaş'a karşı oynarken a-Rıza yapıyormuş. Eh, bu hiç dikkatimi çekmemişti açıkçası. Öğrendim de içim rahatladı, hatta ferahladı.

5 yorum:

Batistuta35 dedi ki...

Her fırsatta bu adamın size fazla olduğunu kanıtlıyorsunuz..

deepman dedi ki...

Bir Beşiktaşlı mı süylüyor bunu? Ahh, içimi daha da rahatlatıyorsunuz. İyi ki varsınız...

Batistuta35 dedi ki...

Bir beşiktaşlıyım am aen azından renk körü değilim,olaylara at gözlüğüyle yaklaşmıyorum.Daha önceki postlara da baktım.İlk yenilgide hemen rıza hoca gitsin temalı yazılar yazmışsın ve maç öncesi postun da zaten durumu belli ediyor.yarın rıza hoca gittiğinde bakalım kime suç bulacaksın takımın yerlerde sürünürse.

deepman dedi ki...

Beşiktaşlı arkadaşım sen renk körü olmasan bile her şeyi siyah-beyaz görüyorsun. O yüzden gerek yok renk körü olmana doğuştan öylesin sen!
Diğer yandan bu blog 5 kişi tarafından idare edilmekte ve ben askerdeyken post giremedim sık sık. Dolayısıyla ilk maç öncesi ve sonrası hiç bir şekilde giri yapamadım. Muhtemelen bir başkası yazmıştır o yazıyı. Bulup tekrar yazarına bakmalısın.

Bir diğer konu da, madem Rıza Hoca bu akdar değerli sizin için neden maç öncesi ben hiç bir şekilde Rıza Hoca diye bağırıdığınızı duymadım? Neden Rıza Hoca Beşiktaş'ta iken kal hocam biz de sen gidince sürünecez diye çığırtkanlık yapmadınız? Öncelikle kendinize sorun bu soruları.

Son olarak bir şeyler yaparkan veya söylerken; fikrimiz ve zikrimiz bir olmalı diyorum, anlayan anlar!

YK dedi ki...

Ben Rıza Çalımbay'ı kişilik ve duruş olarak seven, futbolculuğu döneminde başarılı bulan ancak teknik direktörlük konusunda yetersiz gören biriyim...
Eskişehirspor'un başındayken, Beşiktaş'a karşı puan alamamış olmasının altında başka sebeplerin aranmaması gerektiğini düşünüyorum. Rıza Çalımbay'ın maçı bırakmak ya da satmak gibi kişisel bir düşüncesi olamaz. Olsa bile Eskişehirspor yönetimi buna izin vermez. Rıza Hoca'nın bunu camiaya rağmen yapmak istemesi komik olur, zira ben Hoca'nın Eskişehirspor camiasından daha büyük olduğunu düşünmüyorum. Buna ne gücü ne de cesareti izin verir...
Bu konuda herkes işin altında birşeyler arıyor. Yanlış yapılıyor. Hem Eskişehirspor camiasına hem de Rıza Çalımbay'a hakarettir bu.
Bu konuda Eskişehirspor taraftarına yakışan en azından bu konuda Hocalarının arkasında durmaları ve böyle bir durumun olmayacağına inanmalarıdır. Elbette arada nu tavrı göstermeyenler olacaktır ancak onlar da azınlık kalmalıdır...