15 Mart 2010 Pazartesi

Maç Sonu Notları #14.03.10 (ESiyoruz...)


2-1 ile döndük Kayseri'den. Kayseri'ye gidememenin hüznü ile radyo başından ayrılmadan dinledim maçı. Maç boyunca 'Kırmızı Şimşekler' seslerinin hakim olduğu taraftar grubumuz bir an bile olsun susmadı. Açıkçası 1-1 olduktan sonra umutsuzluğa kapılan taraf biz olmuştuk ki özellikle 10 kişi kalmamız moralleri bozdu. Gelen golün kondisyon ve mental yapımız ve bunların yanında şansımızın da etkisiyle olduğunu söylemek yanlış olmaz. 3 puanla dönmenin hesaplarını yapan teknik heyet amacına ulaşmış oldu. Şimdi her hafta Rıza Hoca'nın klasik lafını biz tekrarlayalım. Lig bizim için yeniden başlıyor bu hafta. Gerçekten de özellikle bu maçla birlikte TS'nin de puan kaybetmesiyle, Özgür'ün de yazısında belirttiği gibi Avrupa hedefemize tekrar yaklaşmış olduk ve bu sefer lige gerçekten sıfırdan başlattı

Takımın ligdeki puan durumunun yanında, ESES sevgisinin her geçen gün de arttığını burada belirtmeden geçmeyelim. Son günlerde özellikle dikkatimi çeken EsEs blogları, EsEs ile ilgili yazılar ve medyada çıkan haberler ile özellikle genç neslin ve bizleri unutmaya başlayan 70-80 nesillerinin de hatıralarında canlanmaya başlamış durumdayız. Ayrıca daha önce bir türlü yazamadığım, Süper ligdeki takımlar arasında taraftarların da sosyal aktiviteler düzenleyerek takımımızın sevgisini aşılayan nadide bir taraftarımız olmasından da gurur duyuyorum.

Son olarak yazının sonuna sıkıştıracağım, yarın Bloomberg HT'de yayınlanacak Kelime Oyunu'nda da EsEsimiz ile ilgili İhsan Varol'la ksıa bir konuşma gerçekleştirdik. İhsan Bey'in de eşinin Eskişehirli olduğunu ve taraftarımızın gerçekten fark yaratan bir taraftar olduğunu güzel bir anısıyla anlattı. Eğer kesmezler ise yarın izleyebilirsiniz, aksi takirde buradan anlatırız yeri gelince.

Hiç yorum yok: