16 Haziran 2009 Salı

Sezonun İlk Transferi


Eskişehirspor Kulübü resmi sitesinde yapılan açıklamaya göre;

Yeni sezon transfer görüşmeleri için İstanbul'da bulunan transfer komitemiz Kayserispor'un orta saha oyuncusu Ragıp Başdağ ile anlaşmıştır. Ragıp Başdağ resmi imza için yarın Eskişehir'e gelecektir.

http://www.eses.org.tr/haberdetay.asp?id=1322

Ragıp Başdağ Kimdir?

9 Haziran 1978 tarihinde Trabzon'da doğmuştur. Futbola Trabzonspor'un altyapısında başlayan Ragıp, 1997 yılında, profyesonelliğe ilk adımını burada attı. 2000 yılında bir başka Trabzon takımı Akçaabat Sebatspor'a transfer oldu. 2003 yılında ise o yıl yeni süper lige yükselen Sakaryaspor'un kadrosuna dahil oldu. 2005 yılında ise Sakaryaspor'daki performansı, Galatasaray'ın dikkatini çekti ve Galatasaray bu oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Eric Garets bu futbolcuyu kadrosunda görmek istemeyince aynı sezon Kayserispor'a transfer oldu. Kayserispor ile sözleşmesi, 31.06.2010 tarihine kadar uzatılmıştır fakat Tolunay Hoca ile aralarında yaşanan sorunlardan dolayı, iki taraf sözleşmenin feshinde karar kılmıştır.

Defansif orta saha oyuncusu olarak bilinen Ragıp Başdağ, aslında oyunu iki yönlü oynayabilen, hırslı, tecrübeli bir ortasahadır. Kayserispor`da 2. kaptanlık yapamış olmasından dolayı, Ragıp`ın liderlik özelliğine sahip, saha içinde sorumluluk alabilen bir futbolcu olduğunu da anlayabiliriz.

Eskişehirspor`un mevcut kadrosundaki orta saha oyuncularına baktığımızda, Ragıp Başdağ`ın gelecek sezonda takımın değişilmez isimlerinden biri olacağını söyleyebiliriz.

Bu transferin iki taraf içinde hayırlı olması dileğiyle...

Hiç yorum yok: