25 Mart 2009 Çarşamba

Milli Maç Arası

Eskişehirspor milli maç için verilen arayı değerlendirmek üzere Antalya'ya geçti. 27.03.2009 Cuma günü saat 15:00’te Konyaspor ve 28.03.2009 Cumartesi günü saat 18:00’de Rubin Kazan takımlarıyla hazırlık maçı yapacağız. Pazartesi günü Eskişehir’de toplanacak olan takımımız Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam edecek.

Ayrıca Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda 05.04.2009 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe Eskişehirspor maçının biletleri de Biletix'te satışa sunuldu. Bize ayrılan bölüm için bilet fiyatı 44 TL olarak açıklandı. Bu maça Eskişehirspor taraftarlarından büyük bir ilgi olacağını bekliyoruz. Kendi sahasında en son Kayserispor'a 5.Ekim.2009 tarihinde 4-1 gibi farklı bir skor ile yenilen Fenerbahçe'de Emre ve Lugano kart cezalısı olduklarından oynayamayacaklar. Galatasaray maçındaki gibi oynarsak rahat kazanacağımız bir maç olduğunu düşünüyorum. Kadıköy'de 13 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe'yi bariz hakem hataları olmazsa yenerek bu serisini sona erdireceğimizden eminim.

2 yorum:

bozüyük26 dedi ki...

Edu cezalı değil . Emre ve Lugano cezalı . Savunma kurgusu Gökhan - Önder - Edu - Carlos şeklinde olucak F.Bahçe'nin . Emre'nin yerine ise Deniz oynayacak orta sahada .

Bu maçtan en az 1 puanla döneceğimizi düşünüyorum .

omer26 dedi ki...

Düzelttiğin için teşekkürler. Ben yazarken Edu ile Lugano'yu karıştırmışım.