1 Ağustos 2009 Cumartesi

Yenilsen de Yensen de

NTVspor'da yayınlanan ve 3 İstanbul kulübünün taraftarlarının konuk olduğu, Bağış Erten ve Banu Yelkovan'ın hazırlayıp sunduğu Yenilsen de Yensen de programına artık Anadolu Kulüpleri'nin taraftarları da konuk olacak. Yeni yayın döneminde haftada 2 program olması planlanıyor. Hafta içi daha çok futbolun, hafta sonları ise taraftar olgusunun işlenmesi düşünülüyor. Aslında ben bir Eskişehirsporlu olarak futbolu konuşmaktansa taraftar organizasyonlarını, medyanın ve kurumların taraftarlara bakış açısını ve taraftarların yaşamış oldukları sıkıntıları dile getirmeyi daha çok önemsiyorum. Çünkü taraftarların söz haklarının olduğu başka bir progam yok. Ayrıca dilimizin döndüğü kadar Eskişehirspor'un dünü, bugünü ve geleceği hakkında da konuşmaya çalışacağız. Yeni formatta her programa farklı takımları temsilen yaklaşık 8-10 taraftar konuk olacak. Bu ortamda herşeyin detaylı konuşulması tabi ki imkansız. Fakat taraftarlar ve futbolseverler adına en azından farklı bir gündem oluşturacak bir program olacağını düşünüyorum. NTVspor ekibine de bu programa Anadolu Kulüpleri'nin taraftarlarını da davet ettikleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Eskişehirspor camiasını yakışır bir şekilde temsil edebiliriz umarım.

Not: Eskişehirspor taraftarlarını temsil etmek için katılacağım ilk program 3 Ağustos 2009 Pazartesi akşamı saat 20:30'da.

5 yorum:

UzunPaslar dedi ki...

Hayırlı olsun! Pilot takım Bozüyükspor'dan da şöyle laf arasında bir söz ediver. :D

Şaka bir yana seni ve dolayısıyla Eskişehirspor'u izlemek keyif verecek.

Özgür Ersöz dedi ki...

Ömer,

İstanbulda olup manevi destek vermek için sana eşlik etmek isterdim. Ancak, şehir dışındayım... Pazartesi akşamını iple çekiyorum. Bizi en iyi şekilde temsil edeceğine şüphem yok...

Bol şans !

Adsız dedi ki...

ömer ünal hanımdan korma bu kadar
korkunun ecele ne faydası var
ömer ünal evinde dantel örsene
çamaşır yıkayıp etek giysene

dedik ama adam tv ye çıkıcam diyor ne yapalım... başarılam ömerim =)

Bülent Gürsoy dedi ki...

Sevgili Ömer tebrik ediyorum. Gurur duyduk.

omer26 dedi ki...

Teşekkür ederim Abi. Sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bundan sonraki programlar için gördüğünüz eksiklikleri bana bildirirseniz çok sevinirim. Hayatımda ilk kez bir kamera karşısında konuştum. Zamanla daha iyi olacaktır.