8 Temmuz 2009 Çarşamba

Hadi iddaya girelim Harry!


Arada bir takip ettiğim bir blog var. Geowyns. 6 Temmuz'da yayımladığı yazısında Harry Kewell'ın röportajından alıntıda bulunmuş, ben de oradan ulaştım röportaja. Kewell demiş ki;

"If anyone wants to say their fans are better (than Galatasaray's), I would bet money that they are not."

Yani; Takımının taraftarının Galatasaray taraftarından daha iyi olduğunu söyleyen birisiyle, öyle olmadığına dair iddaya girerim demiş. Hatta röportajda GS taraftarının tutkusunun daha önce rastlamadığı kadar iyi olduğundan bahsetmiş.

Bir GSli için ne kadar güzel sözler. Tabi bir oyuncunun kendi takımına böyle sahip çıkması da çok güzel bir şey. Normal karşılarım böyle bir durumu normal şartlarda ama Liverpool gibi bir takımda oynamış bir oyuncunun böylesine avanakça bir yorumda bulunmasına sadece güler geçerim, ki bizim taraftarı, Beşiktaş taraftarını falan saymıyorum bile. Hadi hep beraber gülelim.

6 yorum:

ziggytheking dedi ki...

yeni açık tribünün alt tarafının her daim boş olduğu maçlarda yedek kalmış sanırsam :)

nası tutkuymuş anlamadım arkadaş!

Bülent Gürsoy dedi ki...

Evet ben de ilk okuduğumda gülüp geçmiştim. Liverpool'dan gelip bu lafı eden adama gülerler çünkü.

wizardofoz dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
deepman dedi ki...

Yukarıdaki yorumu sildim çünkü yazan arkadaş sanırım Türkçe bilmiyordu. Yazdıklarınıjn yarısını anlamadım. Tekrar ve düzgünce yazarsa yayınlayabiliriz.

sawero dedi ki...

olay 20000 kişilik stadla alakalı sanırım, avrupa daki neredeyse bütün taraftarları görmüş maldini bile beni burada 20000 kişi olduğuna kimse inandıramaz diyorsa vardır bir bildiği, kewell incelik yapmış liverpool taraftarı daha iyidir tabi ama sami yen in atmosferi avrupa ilk 5 e girer kanımca

Bülent Gürsoy dedi ki...

Sami Yen'in atmosferi ilk 5'e girer diyebilmek için Avrupa stadlarının ambiansını görmek gerek. Bir Kızılyıldız maçına gitmek gerek mesela. Veya Yunanistan'a gitmek en basitinden. Olym, Pana, AEK vs. Sami Yen'in en büyük üstünlüğü sesin verimliliği bakımından Türkiye'deki en iyisi olmasıdır. Ancak kabul etmek gerekir ki, BJK taraftarı bu noktada İnönü'deki dezavantajı kapatıyor. Hakkını teslim etmek gerek çocukların.