11 Temmuz 2009 Cumartesi

Burak Yılmaz Transferi

Burak Yılmaz ile 1 yılı kiralık olmak üzere opsiyonlu olarak 2 yıllığına anlaştık. Yönetim bu sezon gerçekten ihtiyaçlara yönelik transferler gerçekleştiriyor bence. Geçen sezonki gibi amaçsız transferlere bu sezon listesinde yer vermiyor. Takıma faydalı olabilecek, kendini ispatlamış isimler ile anlaşılıyor. Burak Yılmaz transferi sağ açıkta Serdar'ın istikrarsız performansından kaynaklanan sorunların giderilmesi adına çok iyi oldu. Serdar çok istekli oynuyor. Fakat bazı maçlarda parlamasına rağmen iyi performansını tüm sezona yayamıyordu. Burak Yılmaz transferi ile rekabet ortamında onun da kendisini Koray gibi geliştireceğine inanıyorum. Her ne kadar Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi alternatifi bol kadrolarda isteneni veremese de Antalyaspor ve Manisaspor'da başarılı olmuştu. Kendisine profesyonel anlamda dikkat ederse burada da başarılı olacağına inanıyorum.

Not: Eskişehir'in gece hayatı çok hareketlidir. Galibiyetlerden sonra eğlenmek herkesin hakkı. Ama kötü performans sergileyip eğlenmeye gidenlere duyurulur: Gittiğiniz mekanlardakilerin %90'ının Eskişehirspor taraftarı olduğunu unutmayın. Aman dikkat...

1 yorum:

ziggytheking dedi ki...

Başkanın poza bayıldım ben yalnız! İyi güzel transferler yapıyoruz da nerde yönetim istifa dediğimiz günler, nerde ETO Başkanı'na yardıran taraftar?

Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür(nokta)