17 Eylül 2010 Cuma

Dibini Görmek


Çok zaman oldu yazmayalı bloga. Ama Manisaspor'un Trabzonspor'u yenmesiyle ligin dibini görmüş olmamız beni tekrar harekete geçirdi. Belki şu anda ben bu yazıyı yazmaya çalışırken birileri "eğlenceli gece hayatlarına" devam ediyordur.

Bu sezonun başında geçen sezona göre çok daha iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyordum. Defans hattı haricinde tüm bölgelere güvenim tamdı. Avrupa kupalarına oynayacak bir takım kurduk diye düşünüyordum.

İlk 2 maçta kaybettiğimiz puanlar şanssızlıktı diyor, konuyu geçiştiriyorum. Ama sonraki 2 maç tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için. Çünkü takım gerçekten oynamadı Galatasaray ve Bursa maçlarında. Önceki sezonlarda hep zorluk çıkardığımız bu takımlara kolayca boyun eğiverdik. Rıza Hoca ile bazı futbolcular arasında bir şeyler var sanki. Hocanın bazı seçimlerini gerçekten anlamakta güçlük çekmeye başladım. Sahaya yüreğini koymayan çıkmasın diyoruz, bir sonraki hafta yine 11'de hem de daha kötü dökülüyor. Bunu taraftar görebiliyorsa hoca da görüyordur kanımca. Görüyorsa rotasyonu da hemen yapmalı. Jaycee ile olmuyor. Israr neden? Neden Adem'e şans verilmiyor? Pele dışında aldığımız yeni yabancılar nerede? Neden hazır değiller? Hazırlar da aceleye getirilip yanlış seçilmiş adamlar oldukları için mi oynatılmıyorlar?

Süper lige çıktığımız sezon da geçen sezon da savaşçı bir takımdık. Şimdi takımız bile diyemiyorum. Sezon başından beri olanlar futbol dışında neredeyse her şeyle gündeme gelmemize neden oldu.

Futbol bir yana, bu ligde sonuncu da olsa, 2.lige, adı konmamış 3. lige de düşse renklere aşkımız artarak devam eder. Ama kanser olursam ne sigaradan, ne stresten ne de gdo dan, bu takımdan bilin dostlar.