17 Ekim 2008 Cuma

Bursaspor - Eskişehirspor

İki komşu kentin 60-70'lerde kıyasıya rekabeti dolanır dillerde. ESES Bursa'ya gidince taraftarı taşlanır, Bursaspor Eskişehir'e gelince 16 plakalı otomobiller Porsuk Çayı'na atılırmış. Sonraları her iki tarafın da yaklaşımı değişmeye başlamış, dostluk tohumları atılmış ve iki tribün taraftarı aynı tribünde maç izlemeye başlamıştır. Yarın ben de orada olup onlara çiçek uzatacağım. Bu anı sabırsızlıkla bekliyorum. Esesimin alacağı sonuç hiç önemli değil. Önemli olan o anı yaşamaktır. O anı yaşamak ise ancak tribüne gidip takımını desteklemekle mümkündür. Tribünde olmayan, televizyon karşısına kurulup maçı izleyenler ise izleyici olmaktan öte gidemezler. O anı yaşanyanlardan olmanızı tavsiye ederim.

Fortis Türkiye Kupası


Grubumuzda bu sezon Bursaspor, Ankaragücü, Tokatspor (D) ve Fenerbahçe (D) ile karşılaşacağız. 061626 kardeşliğinin daha da pekişeceğine inanıyorum. Bu grup çekişmeli maçlara sahne olacağa benziyor.

15 Ekim 2008 Çarşamba

Eskişehirpor - Fb ve Gs Maç Bilet Fiyatları

Yönetimimiz tarafından yapılan basın açıklamasına göre Eskişehirsporumuzun Fb ve Gs maç bilet fiyatları Açık: 50 Ytl, Kapalı: 100 Ytl ve Vip: 200 Ytl olarak belirlenmiş. Bu sezon bilet fiyatları açısından zaten fazlasıyla eleştirilen yönetim bu maçlar öncesinde taraftarın tepkisinin artmasına bakalım nasıl cevap verecek? İlk bakışta benim gibi kombinesi olanların karlı olduğu düşünülse de kombinesi olan taraftarların çoğunluğu bilet fiyatlarında indirime gidilmesinde hemfikir. Bence en iyi seçenek stadyumun farklı gelir gruplarına hitap edecek şekilde bölümlere ayrılmasıdır.